fbpx

ALL ROUND BROW STYLIST

Wil jij browstylist worden of jouw skills verbeteren? In onze cursus leren we je alle ins en outs van wenkbrauwstyling! We leren je alles vanaf de intake tot aan het uittekenen van de wenkbrauwen, verven (henna), waxen en het aanbrengen van make-up. Deze cursus bevat uitgebreid videomateriaal, uitleg, en je hebt vanuit ons altijd feedback en ondersteuning. Start vandaag nog!

ANALYSE, BROW SHAPE & TYPE

In de cursus behandelen we verschillende huidtypen en wenkbrauw vormen. Zo ben je voorbereid op verschillende soorten klanten die bij jou in de salon komen. Ook leren we je uitgebreid voortekenen zodat je perfecte strakke wenkbrauwen kunt maken!

WAX IT BABY

Hoe meer haartjes, hoe beter! De donshaartjes verven we mee en we waxen het liefst zo min mogelijk. In onze cursus leer je hoe je super strak kunt waxen zonder dat je te veel haartjes weghaalt!

DIRECT AAN DE SLAG

Zorg ervoor dat je je modellen klaar hebt staan! Aan het eind van deze cursus kun je direct beginnen. In onze webshop vind je alle benodigde materialen om prachtige brows te maken!
Als cursist van Online Beauty School ontvang je altijd een speciale korting.

WIL JIJ DIT OOK…?

R
Alles leren over wenkbrauwen
R
Jouw salon uitbreiden
R
Onbeperkt toegang tot video materiaal
R
Feedback & ondersteuning
R
Meer winst
R
Een echte ondernemer worden
R
Op de hoogte blijven van nieuwe trends
R
Een eigen business starten
R
Jouw eigen werktijden bepalen
R
Leren op jouw eigen tempo
R
Cursus van een succesvolle browstyliste
R
Een uitgebreid e-book met alle theorie
Zeer overzichtelijke cursus. Duidelijke uitleg en zeer uitgebreid E-book. Een perfecte aanvulling in mijn salon.
Shannon Wateringen

Aangezien ik druk ben thuis met 3 kids is deze online cursus ideaal voor mij. Dames zijn goed bereikbaar voor al mijn vragen. Ik kan alles precies inplannen hoe het voor mij uitkomt. Helemaal top.
Linda Goes

Super veel geleerd! Ik kan constant de filmpjes weer erbij pakken als ik iets wil weten. Op een live dag vergeet je een hoop en nu kun je constant terug kijken. Ik kijk uit naar andere cursussen die er volgen!
Shaniqua de Raaf

DROOM JIJ VAN EEN GROEIEND SUCCESVOL BEDRIJF?

WIL JIJ NOG MEER TERUGKOMENDE KLANTEN?

WIL JIJ ALLE INS &OUTS WETEN VAN WENKBRAUWEN?

WIL JE GRAAG AL JOUW VRAGEN SNEL EN EENVOUDIG KUNNEN STELLEN?

WIL JIJ ONBEPERKTE ONDERSTEUNING EN FEEDBACK

IN EEN BESLOTEN FACEBOOKGROEP MET ANDERE STYLISTEN?

WIL JIJ EEN TOP BROW STYLIST WORDEN?

Start dan met de online cursus Wenkbrauwstyling! Wij gaan ervoor zorgen dat jij prachtige strakke wenkbrauwen gaat maken met alle kennis die jij daarvoor nodig hebt. Wij bieden jou onbeperkte ondersteuning en feedback en gaan werken aan een succesvolle business! Na het aanmelden krijg jij toegang tot de online cursus Wenkbrauwstyling. Daar staat allemaal videomateriaal voor jou klaar. Ook kun je daar het E-book vinden. Stap voor stap leren wij jou hoe je perfecte wenkbrauwen kunt maken. Ook word je direct toegelaten in onze besloten Facebookgroep.

GA JOUW DROOM ACHTERNA! YOU GOT THIS BABE.

OVERZICHT VAN ALLE LESSEN

Les 1: INTAKE

Wat zijn de ervaringen en wensen van jouw klant? Zijn er contra-indicaties?

Les 2: Meten & Tekenen

Perfecte lijnen zorgen voor perfecte wenkbrauwen! Meten = weten!

Les 3: verven

Hoe krijg je de perfecte kleur? Hoe zorgt de verf voor een nog strakker resultaat?

Les 4: Waxen

Oeh spannend! Waar moet je op letten bij het waxen? Hoe voorkom je dat de wenkbrauwen te dun worden? Hoe doe je dat nou met gevoelige huiden?

Les 5: Epileren

Onmisbaar voor een strak resultaat!

Les 6: KNIPPEN

Om ze nog perfecter te maken!

Bonusles 1: HENNA BROWS

WE LOVE HENNA!

Bonusles 2: BROW MAKE UP

De finishing touch en daarnaast een extra service voor de klanten!

CERTIFICAAT

Heb jij alles afgerond? Stuur ons de video’s en foto’s en bij slagen ontvang je jouw certificaat!

OVER MIJ

Mijn naam is Kelly Clark (29 jaar) en trots eigenaresse van Brow Bar Almere. In 7 jaar tijd zijn wij ontzettend hard gegroeid en staan wij met een super leuk team in de salon met maar liefst 5 browstylisten! We hebben veel vaste klanten en dat neemt met de dag toe. Ik leer het vak met veel plezier aan andere dames, zodat ook jullie andere mensen blij kunnen maken met mooie wenkbrauwen. 

De afgelopen jaren hebben wij al meer dan 200+ dames cursus mogen geven. Vanuit het hele land komen er cursisten over om alles te leren over wenkbrauwen. Om nog meer mensen alles hierover te kunnen leren hebben wij een online programma gebouwd waarin je alles stap voor stap kunt leren en terugkijken. Omdat wij nu zo aan het uitbreiden zijn heb ik super leuke dames aangenomen in de salon die ook alles weten over wenkbrauwen, producten en cursussen. Doordat wij met meerdere personen zijn kunnen wij jou super snelle feedback en ondersteuning geven wanneer je het ook maar nodig hebt. Wij staan altijd voor jou klaar!

Inmiddels hebben wij vele dames geholpen met het opstarten en/of uitbreiden van hun salon. De behandeling henna brows loopt ontzettend goed en maakt een groot succes van onze salon. Ben jij er klaar voor? Wij wel!

VEELGESTELDE VRAGEN

Kan ik in termijnen betalen?
Nee, dit is niet mogelijk.
Ik ben nog niet begonnen met mijn eigen bedrijf. Kan ik dan wel meedoen?
Ja, je kunt zeker meedoen. De lessen kun je onbeperkt bekijken en je krijgt onbeperkt feedback en ondersteuning. Ook als je dus pas later begint met je bedrijf kun je van al deze tools gebruik maken.
Hoe lang krijg ik toegang tot dit programma?
Je krijgt voor altijd toegang tot dit programma.

Tot wanneer blijven de video’s online staan?
De video’s blijven altijd online staan.

Tot wanneer blijft de besloten Facebookgroep actief?
De besloten Facebookgroep blijft actief. Deze is alleen toegankelijk voor mensen die het programma hebben aangeschaft.
Ik heb al pakket 1 gekocht en wil graag een live dag, wat zijn de kosten?
Wat gaaf dat je gestart bent met het online programma! Super leuk dat je interesse hebt in de 1 op 1 live dag. De kosten hiervan zijn €299 ex btw. Hierbij behandelen we uitgebreid 2 modellen.