fbpx

SALON NEXT LEVEL

Ga next level met je salon in 10 dagen met deze online cursus. Werk aan je bedrijf, in plaats van erin. Resultaat: een maand content, expertise in social media statistieken, juiste hashtags, meer volgers, en een plan voor consistente omzet. Dagelijkse video’s met uitleg en opdrachten. Bouw aan jouw salon en begin vandaag nog!

WORD EEN ECHTE ONDERNEMER!

Naast dat jij een expert bent in jouw vak komt er ook een stuk ondernemerschap bij een eigen salon kijken. Ontwikkel jouw vaardigheden, stap voor stap!

OVER 10 DAGEN..

Zet vandaag de eerste stap en ga next level binnen 10 dagen! Iedere dag ga je met een nieuw filmpje en opdrachten aan de slag.

DROOM GROOT!

Ook ik ben alleen begonnen. Ik had een full time baan en deed in ieder vrij gaatje dat ik had wenkbrauwen! Nu 7 jaar later hebben we een prachtige salon van 120 m2, 6 browstylistes en hebben wij ons aanbod uitgebreid. Dit kan jij ook!.

GA NEXT LEVEL MET JE SALON!

AAN HET EIND VAN DEZE CURSUS..

R
Staat al jou content voor één maand vooruit ingepland
R
Heb jij 4 video’s gemaakt
R
Is jouw Instagram on point
R
Heb jij alle kennis om content in te plannen
R
Weet jij hoe je meer potentiële volgers krijgt
R
Ben je TOP OF MIND bij jouw klanten
R
Straalt jouw bedrijf professionaliteit uit
R
Ben jij naast beauty expert nog meer ondernemer
R
Heb jij jouw marketingplan voor een heel jaar klaar!
R
Is jouw salon #nextlevel!

IN 7 jaar tijd:

4000+ KLANTEN

8000+ VOLGERS

€750.000+ OMZET

HET IS NIET ALTIJD EVEN GEMAKKELIJK!

 

De eerste 2 jaar heb ik keihard moeten bikkelen. Ik werkte soms 60 uur per week en kreeg gezondheidsklachten. Ik ging super goed met mijn salon totdat ik erachter kwam dat ik een buitenbaarmoederlijke zwangerschap had. Ivm complicaties heb ik 3 maanden niets kunnen doen. Daarnaast heb ik vlak voor de sluiting ivm Covid mega investeringen gedaan. Bedragen die niet 123 terugverdiend worden.

Maar ik ben altijd blijven doorzetten, en heb gekeken naar mogelijkheden! In die periode ben ik AAN mijn bedrijf gaan werken! En ik weet zeker dat als jij meer aan je bedrijf gaat werken, jij nog meer uit je bedrijf gaat halen! Ook jij kunt naast dat je een geweldige beautyspecialist bent, een echte ondernemer worden. Maak ook tijd om aan je bedrijf te werken. Investeer tijd in de fundering van jouw salon, dan kun je nog effectiever aan de slag.

Hoe zou het zijn als jouw marketing staat als een huis, je een mega strak plan hebt, precies weet wanneer je wat moet doen en ondertussen je klanten kunt bedienen?

Wat zou dit doen voor jouw naamsbekendheid, de klantbelevenis en jouw winst?

Ik leer het je allemaal in deze cursus!

Doe mee en ga meteen aan de slag!

OVER DE CURSUS

R
De cursus duurt 10 dagen en vindt plaats op Instagram. Nadat je je hebt aangemeld ontvang je automatisch een e-mail. Stuur een screen shot van de mail naar het besloten Instagram account: @salonnextlevel en dan word je op 1 dag van te voren toegelaten.
R

Iedere dag staat er een nieuwe post met een video waarbij we een onderwerp gaan behandelen. In de Facebook community kun je al je vragen stellen en jouw acties delen. In de community behoud je levenslang toegang dus kun je altijd weer nieuwe inspiratie op doen en vragen stellen.

R

Je kunt de cursus levenslang bekijken.

OVER MIJ

Mijn naam is Kelly Clark (29 jaar) en trots eigenaresse van Brow Bar Almere. In 7 jaar tijd zijn wij ontzettend hard gegroeid en staan wij met een super leuk team van maar liefst 6 browstylisten in de salon. We hebben ontzettend veel vaste klanten en dat neemt met de dag toe. Ik leer het vak en het ondernemerschap met ontzettend veel plezier aan andere dames. Zo kun jij het beste uit je business en jezelf halen!

De afgelopen jaren hebben wij al meer dan 100 dames cursus mogen geven. Vanuit het hele land komen er cursisten over om alles te leren over wenkbrauwen en hun business. Om nog meer mensen alles hierover te kunnen leren hebben wij een online programma gebouwd waarin je alles stap voor stap kunt leren en terugkijken. Ook hebben wij nu een Instagram cursus waarin je echt aan je bedrijf gaat werken. Zo word je naast beauty expert, ook een echte ondernemer! Ook komen er nog meer cursussen over het ondernemerschap.

STAY TUNED!

Heel erg leuk! Ik heb nooit eerder naar mijn statistieken gekeken en nu zie ik dat er in 10 dagen tijd al zoveel meer verbetering in zit. Leuk om dit proces zo te kunnen volgen. Ik heb ook de business coaching geboekt bij Kelly om nog inhoudelijker aan de slag te gaan met mijn salon.

Filmen is echt totaal niet mijn ding maar ik moest het nu echt doen! Door de cursus heb ik er veel meer vertrouwen in gekregen en het was ook fijn dat anderen ook hun filmpjes delen. Ik merk dat ze veel beter bekeken worden dan foto’s en mijn bereik is echt beter geworden! 

Na een maand waren de eerste resultaten echt zichtbaar. Ik heb er 12 nieuwe klanten bij in nog geen 30 dagen tijd! Ik ga nu echt meer tijd vrij maken en blok echt een moment in mijn agenda om aan mijn bedrijf te werken. Ik voel mij nu zoals Kelly zei echt meer een ondernemer, wel even wennen maar erg leuk. 

LET OP!

Deze cursus is alleen voor jou bedoelt als je ECHT bereid bent om actie te nemen. Wil jij NEXT LEVEL gaan met je salon en weet je dat er een echte ondernemer in jou verschuilt zit? Durf jij de stap te nemen om uit je comfortzone te stappen? Meld je dan vandaag nog aan!