fbpx

START: 17 mei 2021

AAN HET EIND VAN DEZE CURSUS..

R

Staat al jou content voor één maand vooruit ingepland

R

Heb jij 4 video’s gemaakt

R

Is jouw Instagram on point

R

Heb jij alle kennis om content in te plannen

R

Weet jij hoe je meer potentiële volgers krijgt 

R

Ben je TOP OF MIND bij jouw klanten 

R

Straalt jouw bedrijf professionaliteit uit

R

Ben jij naast beauty expert nog meer ondernemer

R

Heb jij jouw marketingplan voor 2021 klaar staan

R

Is jouw salon #nextlevel! 

IN 4 jaar tijd:

2000+ KLANTEN

8000+ VOLGERS

€200.000+ OMZET

HET IS NIET ALTIJD EVEN GEMAKKELIJK!

 

De eerste 2 jaar heb ik keihard moeten bikkelen. Ik werkte soms 60 uur per week en kreeg gezondheidsklachten. Ik heb tegenslagen gehad en net als jij heb ik ook mijn salon nu moeten sluiten. Voordat we dicht gingen heb ik mega investeringen gedaan. Bedragen die niet 123 terugverdiend worden. 

Maar toch moeten we doorzetten, we kunnen wel AAN ons bedrijf werken! JUIST NU kun jij een echte ondernemer worden en je bedrijf onder de loep nemen. Gebruik deze tijd om je bedrijf NEXT LEVEL te tillen. Investeer je tijd en energie in de fundering van jouw salon, dan kun je straks nog effectiever aan de slag. 

Hoe zou het zijn als jouw marketing staat als een huis, je een mega strak plan hebt, precies weet wanneer je wat moet doen en ondertussen je klanten kunt bedienen? 

Wat zou dit doen voor jouw naamsbekendheid, de klantbelevenis en jouw winst? 

Ik leer het je allemaal in deze cursus!  

START: 17 mei 2021

OVER DE CURSUS

R

De cursus duurt 10 dagen en vindt plaats op Instagram. Nadat je je hebt aangemeld ontvang je automatisch een e-mail. Stuur een screen shot van de mail naar het besloten Instagram account: @salonnextlevel en dan word je op 1 dag van te voren toegelaten. 

R

Iedere dag komt er een nieuwe post met een video waarbij we een onderwerp gaan behandelen. In de Facebook community kun je al je vragen stellen en jouw acties delen. In de community behoud je levenslang toegang dus kun je altijd weer nieuwe inspiratie op doen en vragen stellen. 

R

Je kunt de cursus één maand lang bekijken. 

OVER MIJ

Mijn naam is Kelly Clark (27 jaar) en trots eigenaresse van Brow Bar Almere. In 4 jaar tijd zijn wij ontzettend hard gegroeid en staan wij met een super leuk team in de salon. We hebben ontzettend veel vaste klanten en dat neemt met de dag toe. Ik leer het vak en het ondernemerschap met ontzettend veel plezier aan andere dames. Zo kun jij het beste uit je business en jezelf halen!

Het afgelopen jaar hebben wij al meer dan 50 dames cursus mogen geven. Vanuit het hele land komen er cursisten over om alles te leren over de wenkbrauwen. Om nog meer mensen alles hierover te kunnen leren hebben wij een online programma gebouwd waarin je alles stap voor stap kunt leren en terugkijken. Ook hebben wij nu een Gelpolish cursus. Ook komen er nog meer cursussen over het ondernemerschap.

STAY TUNED!

LET OP!

Deze cursus is alleen voor jou bedoelt als je ECHT bereid bent om actie te nemen. Wil jij NEXT LEVEL gaan met je salon en weet je dat er een echte ondernemer in jou verschuilt zit? Durf jij de stap te nemen om uit je comfortzone te stappen? Meld je dan vandaag nog aan!

START: 17 mei 2021