fbpx

OVER MIJ

Ik ben Kelly Clark (26 jaar) en trots eigenaresse van Brow Bar Almere. In 2 jaar tijd zijn wij ontzettend hard gegroeid en staan wij met een super leuk team in de salon. We hebben ontzettend veel vaste klanten en dat neemt met de dag toe. Ik leer het vak met ontzettend veel plezier aan andere dames, zodat ook jullie andere mensen blij kunnen maken met mooie wenkbrauwen. 

Het afgelopen jaar heb ik al meer dan 50 dames cursus mogen geven. Vanuit het hele land komen er cursisten over om alles te leren over de wenkbrauwen. Om nog meer mensen alles hierover te kunnen leren heb ik een online programma gebouwd waarin je alles stap voor stap kunt leren en terugkijken. Omdat wij nu zo aan het uitbreiden zijn heb ik super leuke dames aangenomen in de salon die ook alles weten over de wenkbrauwen. Doordat wij met een meerdere personen zijn kunnen wij jou super snelle feedback en ondersteuning geven wanneer je het ook maar nodig hebt. Wij staan altijd voor jou klaar!

Inmiddels heb ik vele dames geholpen met het opstarten en/of uitbreiden van hun salon. De wenkbrauwstyling loopt ontzettend goed en maakt een groot succes van hun business. Ben jij er klaar voor? Wij wel!