fbpx

OVER MIJ

Mijn naam is Kelly Clark (29 jaar) en trots eigenaresse van Brow Bar Almere en Online Beauty School. Ik heb een enorme passie voor ondernemen, filmen en ben altijd nieuwsgierig om nieuwe dingen te leren! Ik zit nooit stil en heb in de tussentijd nog wel 10 andere bedrijven opgericht (ook weer mee gestopt). Daarnaast heb ik samen met mijn partner een grote winkel voor alles op het gebied van tuinen. In de inmiddels 7 jaar als ondernemer heb ik enorm veel geleerd. Ben keihard op mijn plaat gegaan, heb veel fouten gemaakt, heb financiële problemen gekend en weet inmiddels alles van personeelszaken, blauwe brieven (belasting), noem maar op!

In 7 jaar tijd is onze salon Brow Bar Almere ontzettend hard gegroeid en staan wij met een super leuk team in de salon. We hebben heel veel vaste klanten en dat neemt met de dag toe. Ik leer het vak met ontzettend veel plezier aan andere dames, zodat ook jullie andere mensen blij kunnen maken met mooie wenkbrauwen. 

De afgelopen jaren hebben wij al meer dan 200+ dames cursus mogen geven. Vanuit het hele land komen er cursisten over om alles te leren over wenkbrauwen en het ondernemerschap. Om nog meer beautyspecialisten alles hierover te kunnen leren heb ik een online programma gebouwd waarin je alles stap voor stap kunt leren en terugkijken. Omdat wij nu zo aan het uitbreiden zijn heb ik super leuke dames aangenomen in de salon die ook alles weten over beauty. Doordat wij met een meerdere personen zijn kunnen wij jou super snelle feedback en ondersteuning geven wanneer je het ook maar nodig hebt. Wij staan altijd voor jou klaar

In van der Valk Almere heb ik een geweldig event mogen geven voor ondernemende vrouwen, dat was een geweldige dag! Vanaf toen ben ik ook begonnen met business coaching (kellyclark.nl) en help daarmee dames een bedrijf starten of ermee te groeien.

De afwisseling in mijn werk vind ik zo super fijn! Soms vind je mij in de behandelruimte en zet ik Powderbrows. Een ander moment werk ik aan mijn website, neem ik filmpjes op, sta ik een tuin te verkopen of ben ik bezig met cijfertjes.

Vandaag de dag weet ik nog steeds niet altijd wat mijn doel precies is. Ik ben gewoon heerlijk bezig, geniet van alles dat er op mijn pad komt, lieve mensen, inspirerende vrouwen of een leuke cursus. Iedere dag bieden zich nieuwe kansen aan en daar ben ik enorm dankbaar voor!

Ben jij er klaar voor om het beste uit jezelf en je salon te halen? Kijk dan snel verder naar welk aanbod het beste bij jou past!