fbpx

Schrijf je vandaag nog GRATIS in!

MAANDAG 10 MEI OM 20:30

WIL JIJ DIT OOK…?

R

Doelen stellen voor jouw salon 

R

Actie nemen volgens een plan

R

Meer klanten bereiken

R

Nog meer ondernemer worden

R

Omzet in 2021 verhogen

R

Super sterke content hebben op jouw socials

R

Video inzetten voor jouw salon

R

Jouw salon professioneler opzetten

R

Leren hoe jij jouw klanten ambassadeur maakt

R

Uit je comfortzone stappen

R

Meer persoonlijke groei ervaren

R

NEXT LEVEL met je salon

IN 4 jaar tijd:

2000+ KLANTEN

8000+ VOLGERS

€200.000+ OMZET

HET is NIET ALTIJD EVEN GEMAKKELIJK!

 

De eerste 2 jaar heb ik keihard moeten bikkelen. Ik werkte soms 60 uur per week en kreeg gezondheidsklachten. Ik heb tegenslagen gehad en net als jij heb ik ook mijn salon nu moeten sluiten. Voordat we dicht gingen heb ik mega investeringen gedaan. Bedragen die niet 123 terugverdiend worden. 

Maar toch moeten we doorzetten, we kunnen wel AAN ons bedrijf werken! JUIST NU kun jij een echte ondernemer worden en je bedrijf onder de loep nemen. Gebruik nu de tijd om je bedrijf NEXT LEVEL te tillen. Investeer je tijd en energie in de fundering van jouw salon, dan kun je straks nog effectiever aan de slag. 

Hoe zou het zijn als jouw marketing staat als een huis, je een mega strak plan hebt, precies weet wanneer je wat moet doen en ondertussen je klanten kunt bedienen? 

Wat zou dit doen voor jouw naamsbekendheid, de klantbelevenis en jouw winst? 

Ik leer het je allemaal in deze GRATIS Masterclass! 

MAANDAG 10 MEI OM 20:30

OVER MIJ

Mijn naam is Kelly Clark (27 jaar) en trots eigenaresse van Brow Bar Almere. In 4 jaar tijd zijn wij ontzettend hard gegroeid en staan wij met een super leuk team in de salon. We hebben ontzettend veel vaste klanten en dat neemt met de dag toe. Ik leer het vak en het ondernemerschap met ontzettend veel plezier aan andere dames. Zo kun jij het beste uit je business en jezelf halen!

Het afgelopen jaar hebben wij al meer dan 50 dames cursus mogen geven. Vanuit het hele land komen er cursisten over om alles te leren over de wenkbrauwen. Om nog meer mensen alles hierover te kunnen leren hebben wij een online programma gebouwd waarin je alles stap voor stap kunt leren en terugkijken. Ook hebben wij nu een Gelpolish cursus. Ook komen er aparte cursussen over het ondernemerschap.

STAY TUNED!

LET OP!

Deze masterclass is alleen voor jou bedoelt als je ECHT bereid bent om actie te nemen. Wil jij NEXT LEVEL gaan met je salon en weet je dat er een echte ondernemer in jou verschuilt zit? Durf jij de stap te nemen om uit je comfortzone te stappen? Meld je dan vandaag nog GRATS aan!

MAANDAG 10 MEI OM 20:30